Agenda

Tonpraoten in Berkel-Enschot

Wanneer: 29 januari 2016 van 20:00 tot 23:00 Waar: Hotel de Druiventros

Tonpraoten in Berkel-Enschot

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari organiseert de Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot twee Tonpraot avonden in De Druiventros in Berkel-Enschot. In de ton staan zeven ‘kletsers’: Jasper van Gerwen, Paul Timmermans, Ludo van Vliet , Dirk Kouwenberg en Wichard de Benis. Net als vorig jaar komt de plaatselijke klets van Vincent van Rijsewijk en Joris van de Pas.

Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten kosten € 9,50 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Bloembinderij O’leander, Boekhandel Verrijt, De Druiventros en via de website van Knollevretersgat.

De leuterèèrs worden muzikaal onthaald en treden op onder toeziend oog van Prins Martijn d’n Irste.

Bekendmaking

Met de zeven tonpraoters is een gezellige avond gegarandeerd. Jasper van Gerwen is zeker geen onbekende en gooide bij het Keiebijters Kletstoernooi al vaak hoge ogen. Paul Timmermans is vooral bekend van het trio Qukske dur bai maar laat nu zien dat ‘ie het ook alleen kan. Ludo van Vliet staat al enkele jaren in verschillende tonnen in Brabant en weet dus hoe hij een zaal aan het lachen kan krijgen. Hetzelfde geldt voor Dirk Kouwenberg: met zijn typetjes haalde hij verschillende ereplaatsen op diverse kampioenschappen. Wichard de Benis is toch echt zijn echte naam, maar hoe hij in Knollevretersgat zal heten, is nog niet bekend. Wel dat het weer een doldwaas typetje zal zijn. Vincent van Rijsewijk en Joris van de Pas tenslotte zijn de kletsers van eigen bodem.

Locatie

Reageer op dit bericht