Agenda

De Raddraoiers

TOP-week bij De Boekanier

Wanneer: 21 augustus 2017 tot 25 augustus 2017 Waar: Café De Boekanier Entree: gratis!

TOP-week bij De Boekanier

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus vindt de TOP-week 2017 plaats. Tijdens deze feestweek doet ook Café De Boekanier een duit in het zakje met elke avond een ander feestje. Wil jij weten welke feestjes je echt niet mag missen? Lees dan snel verder!

TOP-week bij Boekanier

Café De Boekanier wenst alle nieuwe studenten van Tilburg een warm welkom. Jouw studententijd begint pas echt bij hét café van Tilburg. Het TOP-week programma zit dan ook weer tjokvol:

  • Maandag 21 augustus: Studievereniging Complex trapt de week af met shotjes BIGSHOT voor maar €1,50;
  • Dinsdag 22 augustus: Kom profiteren van de vaste PIJPEN!? actie met flesjes Jupiler voor slechts €1,20 en flesjes Wittekerke rosébier en Desperados piccolo voor €1,50;
  • Woensdag 23 augustus: POLIS-party met The Partysquad op het grote straatpodium;
  • Donderdag 24 augustus: Kom profiteren van de vaste PIJPEN!? actie met flesjes Jupiler voor slechts €1,20 en flesjes Wittekerke rosébier en Desperados piccolo voor €1,50. Ook staat niemand minder dan Dave Roelvink op het podium;
  • Vrijdag 25 augustus: De TOP-week wordt afgesloten met de jaarlijkse TOP-week loterij. De hele week kunnen alle deelnemers van TOP-week lootjes verzamelen bij Boekanier aan de bar. Hiermee zijn op vrijdagavond te gekke prijzen te winnen, zoals een ballonvaart, ijshockeytickets, een swapfiets, gratis bier en nog veel meer!

top-week bij boekanier

 

Locatie

Reageer op dit bericht