Agenda

TOP Week Tilburg

TOP Week Tilburg

Wanneer: 21 augustus 2017 tot 25 augustus 2017 Waar: Tilburg centrum Entree: Gratis

TOP Week Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? Dan is TOP Week Tilburg echt iets voor jou! Hier maak jij kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg. De TOP Week is HET begin van jouw studentenleven!

TOP Week Tilburg

De TOP Week is 36 jaar geleden opgezet door een groep enthousiastelingen die als doel hadden de nieuwe studenten van de Tilburg University te introduceren bij alles wat Tilburg te bieden heeft. Wat als klein initiatief begonnen was, is nu uitgegroeid tot één van de grootste terugkerende evenementen in Tilburg. Elk jaar wordt Tilburg op zijn kop gezet door bijna 3.000 studenten die actief deelnemen aan de TOP Week. Naast de TOP Week in augustus is er ook nog een TOP Winterweek in januari.

Tilburg leren kennen met je studiegenoten

de TOP Week vindt elk jaar de week voor het nieuwe collegejaar plaats. In 2017 vindt deze week plaats van 21 tot en met 25 augustus. Bij de TOP Week word je als nieuwe student ingedeeld in een groep van ongeveer vijftien personen van jouw eigen studie. Onder begeleiding van twee ouderejaars studenten maak je kennis met alle aspecten van het Tilburgse studentenleven.

TOP Week programma

Er zijn studie gerelateerde activiteiten op de universiteit, maar ook recreatieve activiteiten zoals een spellendag en een biercantus, er is eigenlijk van alles wat. Bovendien is er een namiddagprogramma en wat hapjes bij de verschillende studentenverenigingen. Tijdens deze week zul je erachter komen dat er verschillende manieren zijn om een actief studentenleven in Tilburg te krijgen.

TOP Foto’s

Onze fotografen maken ieder jaar weer duizenden foto’s tijdens deze studentenweek. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat er nu precies te beleven is tijdens dit gave evenement? Kijk dan eens tussen de foto’s van vorig jaar!

Locatie

Reageer op dit bericht