Agenda

TOP Week Tilburg 2018

TOP Week Tilburg 2018: introductieweek voor nieuwe studenten

Wanneer: 20 augustus 2018 tot 24 augustus 2018 Waar: Tilburg Orientation Program TOP Entree: €75,-
Bestel tickets

TOP Week Tilburg 2018: introductieweek voor nieuwe studenten

Studeer jij of ga jij studeren in Tilburg? Dan is de TOP Week Tilburg 2018 echt iets voor jou! Dit jaar vindt de TOP Week plaats van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus. De nieuwe studenten maken tijdens TOP Week kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg. TOP Week is HET begin van jouw studentenleven!

TOP Week Tilburg 2018

TOP Week is 36 jaar geleden opgezet door een groep enthousiastelingen die als doel hadden de nieuwe studenten van Tilburg University te introduceren bij alles wat Tilburg te bieden heeft. Wat als klein initiatief begon, is nu uitgegroeid tot één van de grootste terugkerende evenementen in Tilburg. Elk jaar wordt Tilburg op zijn kop gezet door ruim 3.000 studenten die actief deelnemen aan TOP Week.

TOP Week vindt elk jaar plaats in de week voordat het nieuwe collegejaar begint. Tijdens TOP Week word je als nieuwe student ingedeeld in een groep van ongeveer 15 studenten van jouw eigen studie. Onder begeleiding van twee ouderejaars studenten maak je kennis met alle aspecten van het Tilburgse studentenleven.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de TOP Week zijn begonnen. Wil jij hier graag aan meedoen? Schrijf je dan nu in via de website van TOP Week.

Het programma

Het programma voor de TOP Week Tilburg 2018 is inmiddels bekendgemaakt, check via de website het programma voor Bachelor & Pre Master én voor Master & Exchange.

Ben jij afgelopen jaren bij de TOP Week aanwezig geweest? Neem dan eens een kijkje tussen onze fotoboeken, wellicht heeft een van onze fotografen jou op de foto gezet.

Hoogtepunten van de week

Wat je echt niet mag missen tijdens de TOP Week, of in ieder geval tips nodig waar je heen kunt in deze week? Zie hieronder een aantal tips:

  • Maandag: Barbecue om 18:00 – 19:30 uur bij Wagenmakerij in de Spoorzone
  • Dinsdag: Decathlon Sports Day om 11:00 – 16:30 uur in het Leijpark
  • Woensdag: Top Cantus om 13:30 – 16:30 uur bij Wagenmakerij in de Spoorzone
  • Donderdag: TOP Festival om 13:00 – 18:00 uur bij Muzentuin
  • Vrijdag: TOP-Off om 21:00 – 01:00 uur bij Koepelhal in de Spoorzone

Locatie

Reageer op dit bericht