Agenda

road

Trainen als voorbereiding op de marathon van Tilburg

Wanneer: 15 januari 2017 van 09:00 tot 11:00 Waar: geen locatie Entree: Gratis

Trainen als voorbereiding op de marathon van Tilburg

Misschien heb je al ooit het plan gehad om een marathon te gaan lopen, maar trainen helemaal in je eentje is een zware opgave. Dan is er nu een unieke kans voor je: trainen in een groep als voorbereiding op de marathon van Tilburg.

Voorbereiding

Atletiek vereniging Tilburg Road Runners biedt de mogelijkheid om je optimaal voor te bereiden onder leiding van deskundige trainers. Iedereen die op 28 mei 2017 een eerste marathon gaat lopen of die er langer dan vier uur over gaat doen kan meedoen, je hoeft geen lid te zijn van de Tilburg Road Runners.

Trainingen

De trainingen zijn geheel gratis en starten vanaf 15 januari iedere zondag om 09:00 uur vanuit Tilburg-Zuid en de Reeshof. Naast deze groepstraining is het mogelijk om, bij voldoende belangstelling, ook op dinsdag- en donderdagavond een speciale training vanuit deze locaties te volgen.

Aanmelden

Om mee te kunnen doen moet je minimaal 15 km aaneengesloten kunnen hardlopen. Ze starten op 15 januari met een langzame duurloop van 1,5 uur. Het tempo van alle trainingen is ongeveer 6:15 min/km (9,6 km/uur).

Heb je interesse meld je dan aan via Harrie Wijnans administratie@tilburgroadrunners.nl. Geef de volgende gegevens door

  • Naam
  • Aantal jaren hardloopervaring
  • Recente wedstrijdtijd op 10, 15, 21,1 of 42,2 km
  • Gewenste locatie: Reeshof of Tilburg-Zuid

Reageer op dit bericht