Agenda

Trance Traffic

Trance Traffic bij Club Smederij

Wanneer: 15 juni 2019 van 22:00 tot 04:00 Waar: Club Smederij Entree: €15,-
Bestel tickets

Trance Traffic bij Club Smederij

Op zaterdag 15 juni vindt het nieuwe feest Trance Traffic plaats in Club Smederij. Een ode aan de klassieke trance hits gedraaid door lokale helden.

De avond, die geheel draait rondom trance muziek, is een nieuw concept en staat geheel in het teken van trance muziek uit de jaren ’90 en eerste helft van jaren ’00. Lokale DJ’s draaien de hele avond klassieke techtrance nummers en natuurlijk zijn er een heleboel lasers!

Trance Traffic

Trance is een tak van dancemuziek waar de nadruk ligt op melodie en euforische sfeer. Wist je dat de trance-stijl voor het eerst in Noord-Brabant is opgedoken? Vooral rondom de jaarwisseling was trance uit onze provincie wereldwijd heel groot dankzij DJ’s als Tiësto, Marco V en Marcel Woods.

Tijdens de eerste editie van Trance Traffic zullen lokale DJ’s hun favoriete trance platen ten gehore brengen. Verwacht dus veel van de klassieke hits en tracks! Trance energy!

Een kaartje voor het feest kost €15,- (inclusief servicekosten). Meer informatie vind je op deze website: http://clubsmederij.nl/event/trance-traffic.

Line-up

  • 22.00 – 00.00 uur: Shrinks With Benefits
  • 00.00 – 02.00 uur: Anymx
  • 02.00 – 04.00 uur: Cas August

Locatie

Reageer op dit bericht