Agenda

Trippie Redd komt naar 013 Poppodium

Wanneer: 11 februari 2022 van 19:00 tot 22:30 Waar: Popcentrum 013, Tilburg Entree: € 30,40
Bestel tickets

Trippie Redd komt naar 013 Poppodium

De Amerikaanse rapper Trippie Redd komt op vrijdag 11 februari naar 013 Poppodium tijdens zijn ‘Tripp At Knight’ tour. Tickets kosten €30,40 (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 oktober om 10:00 uur.

Trippie Redd

Als een van de meest veelzijdige en creatief gedurfde hiphop artiesten van deze tijd, maakt Trippie Redd muziek die zowel wild als experimenteel is. Trippie Redd dook in 2015 op met een reeks online tracks die een mengeling vormden van cloud rap, emo rap, en trap. De rapper is het best bekend door bangers als ‘Love Scars’, en ‘Dark Knight Dummo’, waarmee hij in no-time miljoenen streams binnen haalde. Sinds hij in 2017 zijn debuut mixtape ‘A Love Letter to You’ uitbracht, heeft de multi-platina-verkopende rapper, zanger en songwriter de grenzen van hiphop compleet overhoop gehaald. Door zijn melodieuze manier van rappen te combineren met razende elementen uit heavy metal heeft de 21-jarige superster een krachtige, rauwe impact op het genre.

We hebben Trippie Redd al eens eerder stoom mogen laten uitblazen op WOO HAH!, maar nu de hele wereld aan z’n voeten ligt is het tijd voor een keiharde headline show in onze Main!

Kaartjes

Wil jij hierbij zijn? Ga dan naar de website van 013 Poppodium voor kaartjes.

Locatie