Agenda

Truck Tour Tilburg 2017

Truck Tour Tilburg in Tilburg en omgeving

Wanneer: 23 april 2017 van 09:00 tot 18:00 Waar: Tilburg Entree: Gratis

Truck Tour Tilburg in Tilburg en omgeving

Op zondag 23 april 2017 vindt Truck Tour plaats in Tilburg. Dit mooie evenement vindt dit jaar voor de dertigste keer plaats. Truck Tour Tilburg is een evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De zeker 270 deelnemers rijden mee in een vrachtwagen over een 90 kilometer lange stoet met zo’n 270 wagens.

Truck Tour Tilburg

Truck Tour Tilburg is al jaren een evenement waar door veel mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking naar uitgekeken wordt. “Dat de Truck Tour zo populair is, is fijn, maar die populariteit zorgt er helaas ook voor dat we eigenlijk altijd meer inschrijvingen hebben dan het maximaal aantal toegestane vrachtwagens”, vertelt Frans van Gijzel, de voorzitter van Truck Tour Tilburg. “We proberen natuurlijk zo veel mogelijk mensen mee te nemen, maar we moesten ook dit jaar weer een aantal mensen teleurstellen.”

Voor de gelukkigen die dit jaar wel een plekje in een van de vrachtwagens krijgen, belooft de dertigste editie van Truck Tour Tilburg net als voorgaande jaren een gigantisch spektakel te worden. De route doorkruist dit jaar onder andere de gemeente Loon op Zand en natuurlijk Tilburg. De deelnemers, motorrijders en vrachtwagenchauffeurs houden dit jaar pauze bij Barge Terminal Tilburg (BTT) aan de Geminiweg te Tilburg. Het bedrijventerrein wordt omgetoverd tot een feestzaal.

De Route

Wil je een kijkje nemen langs de kant bij de Truck Tour? De route voor de dertigste editie is terug te vinden op de website.

Vorig jaar hebben fotografen Jeroen Vos en Corné Hannink de Truck tour gevolgd en vastgelegd op camera, bekijk hier de foto’s van vorig jaar. Bekijk hier de volledige fotoreportage.

Locatie

Reageer op dit bericht