Agenda

hotel ibis

Truck Tour in Tilburg

Wanneer: 15 april 2018 van 10:00 tot 18:00 Waar: Tilburg Entree: Gratis

Truck Tour in Tilburg

Op zondag 15 april 2018 vindt voor de eenendertigste keer de Truck Tour Tilburg plaats. Truck Tour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks.

Truck Tour Tilburg 2018

De 270 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Van Oort Tentenverhuur, aan de Tijvoortsebaan te Goirde, die hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking heeft gesteld.

Deelnemen aan de Truck Tour? Bedrijven en deelnemers kunnen zich vanaf 1 februari 2018 alweer inschrijven via de website. Houd de website ook in de gaten voor de route. Klik hier even voor de link!

Sponsor worden?

Truck Tour Tilburg hecht grote waarde aan het feit dat deelname aan het evenement gratis is. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, maar financiën mogen nooit de reden zijn om wel of niet deel te kunnen nemen. Alle deelnemers zijn gelijk en iedereen is welkom. De kosten voor alle noodzakelijke investeringen worden volledig gedragen door een netwerk van fantastische sponsors.

Wil jij Truck Tour Tilburg nou ook een handje helpen door sponsor te worden? Dat kan! Bekijk even de website van Truck Tour voor meer informatie hierover.

Dagindeling

’s-Morgens vanaf  8.00 uur vindt de aanmelding plaats op Industrieterrein Katsbogten bij DB Schenker en  Bakker Logistiek in Tilburg . Deze bedrijven stellen hun terreinen belangeloos ter beschikking.

De dagtocht van ongeveer 90 kilometer gaat door Tilburg en omstreken. Elk jaar een andere route. Van tevoren wordt precies nagegaan waar we langs kunnen en mogen rijden. Ook wordt rekening gehouden met stiltegebieden, daar mag dan niet luid getoeterd worden.

Om 10.00 uur vertrekt de stoet in vier colonnes met tussenpozen van een kwartier. Het eerste deel van de route leidt naar de stopplaats, waar tussen de middag wordt geluncht. Dit jaar heeft Van Oort Tentenverhuur aan de Tijvoortsebaan te Goirle, hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking gesteld.

Tijdens de stop is er volop live muziek van diverse zangers en bandjes. Om 14.45 uur vervolgt de stoet zijn route om ongeveer om 16.45  uur weer op het Industrieterrein Katsbogten in Tilburg te arriveren.

Foto’s

Heb jij vorig jaar deelgenomen aan de Truck Tour of heb jij langs de zijlijn staan kijken? Onze fotograaf Bas Haans was aanwezig om foto’s te maken tijdens dit evenement. Klik even op de link hieronder en kijk of jij er tussen staat!

Locatie

Reageer op dit bericht