Agenda

Truck tour Tilburg 2019

Truck Tour Tilburg 2019

Wanneer: 14 april 2019 van 10:00 tot 18:00 Waar: Tilburg Entree: Gratis

Truck Tour Tilburg 2019

Op zondag 14 april 2019 vindt voor de 32ste keer de Truck Tour Tilburg 2019 plaats. De Truck Tour is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in één van de trucks.

Truck Tour Tilburg 2019

Tijdens Truck Tour Tilburg zullen de 270 wagens in een lange stoet van bijna 90 kilometer in Tilburg en de omliggende dorpen rijden. Wil je meedoen aan de Truck Tour? Bedrijven en deelnemers kunnen zich vanaf 1 februari 2019 inschrijven via de website. Houd de website goed in de gaten voor de route van de tour.

Truck Tour sponsoren?

De Truck Tour hecht veel waarde aan het feit dat de deelname aan het evenement gratis is. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, maar financiën mag nooit de reden zijn om wel of niet mee te kunnen doen. Alle deelnemers zijn gelijk en iedereen is welkom. De kosten voor alle noodzakelijke investeringen worden volledig gedragen door een netwerk van geweldige sponsors. Wil jij Truck Tour Tilburg 2019 een handje helpen door sponsor te worden? Dat kan! Bekijk even de website om hier meer informatie over te krijgen.

Foto’s

Heb je vorig jaar meegedaan, langs de kant gestaan of ben je gewoon benieuwd hoe het er aan toe gaat? Bekijk hier dan even de foto’s van Truck Tour Tilburg 2018 die onze fotograaf Jules van Iperen heeft gemaakt.

Locatie

Reageer op dit bericht