Agenda

Truck Tour Tilburg 2020

Truck Tour Tilburg 2020 (AFGELAST!)

Wanneer: 10 mei 2020 van 10:00 tot 18:00 Waar: Tilburg Entree: Gratis

Truck Tour Tilburg 2020 (AFGELAST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Op zondag 10 mei vindt Truck Tour Tilburg 2020 plaats. Dit is alweer de 33e editie van het terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in één van de trucks. 

Truck Tour Tilburg 2020

Tijdens Truck Tour zullen de 270 wagens in een lange stoet van bijna 90 kilometer in Tilburg en omliggende dorpen rijden. Wil je deelnemen aan Truck Tour Tilburg 2020? Bedrijven en deelnemers kunnen zich vanaf zaterdag 1 februari 2020 inschrijven via de website. Houd de website goed in de gaten voor de route van de tour.

Truck Tour sponsoren?

De Truck Tour hecht veel waarde aan het feit dat de deelname aan het evenement gratis is. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, maar financiën mag nooit de reden zijn om wel of niet mee te kunnen doen. Alle deelnemers zijn gelijk en iedereen is welkom. De kosten voor alle noodzakelijke investeringen worden volledig gedragen door een netwerk van geweldige sponsors. Wil jij Truck Tour Tilburg 2020 een handje helpen door sponsor te worden? Dat kan! Bekijk even de website om hier meer informatie over te krijgen.

Foto’s

Heb je vorig jaar meegedaan, langs de kant gestaan of ben je gewoon benieuwd hoe het er aan toe gaat? Bekijk dan de foto’s die onze fotograaf Jules van Iperen vorig jaar heeft gemaakt.

Locatie

Reageer op dit bericht