Agenda

Truckspektakel

Truckspektakel 2019 bij Het Laar

Wanneer: 22 september 2019 van 10:00 tot 18:00 Waar: Evenemententerrein Het Laar Entree: GRATIS
Bestel tickets

Truckspektakel 2019 bij Het Laar

Op 21 en 22 September mag Tilburg een nieuw evenement verwelkomen. Het Truckspektakel Tilburg komt naar Het Laar. Een tweedaagse vrachtwagenshow waarbij de mooiste trucks tentoongesteld worden aan publiek. Een internationale show met deelnemers uit Nederland, België en Duitsland die speciaal voor Tilburg hun truck op zijn mooist gepoetst hebben om te laten zien aan het grote publiek.

Gedurende beide dagen is er een Kinderzone ingericht met diverse kermisattracties waaronder de Tea-Cups, Jungle Convoy , Crazy Dance wip en een Trampoline. Kan iedereen genieten van een hapje en drankje op ons Truckersterras bij het podium en is er op beide dagen een braderie. Ook zijn er diverse transport gerelateerde bedrijven aanwezig om zich te promoten of personeel te werven.

Zondag

Op zondag is het evenement geopend van 10:00 t/m 18:00 uur en zijn er gedurende de hele dag diverse liveoptredens waaronder Tina Trucker. Vanaf 18:00 uur vindt de uittocht plaats van de vrachtwagens wat altijd een hele happening is.

Het gehele event is voor alle bezoekers en geïnteresseerde GRATIS toegankelijk. Wil je je inschrijven voor dit fraaie evenement van 21 en 22 september 2019? Klik dan hier.

Locatie

Reageer op dit bericht