Agenda

ttm clinics

TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

Wanneer: 16 mei 2018 Waar: Tilburg Ten Miles Entree: €47,50

TTM clinics: samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

Heb jij altijd al willen deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles? Of zou je eindelijk je persoonlijke toptijd bij dit evenement weer eens willen oppoetsen? Dan zijn de TTM clinics ideaal voor jou. Of je nou beginner bent of gevorderde, samen met anderen bereid jij je optimaal voor op een mooie prestatie tijdens Tilburgs grootste hardloopevenement.

In het weekend van 2 september zindert het in Tilburg weer van de hardloopactiviteiten. De Tilburg Ten Miles, het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg, vindt dan plaats. Ook jij kunt daar goed voorbereid van start gaan, zelfs als je nog nooit hebt hardgelopen.

TTM clinics

Bij de TTM clinics train je samen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Samen lopen is leuk en een goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren, gediplomeerde trainers. Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 of 10 kilometer, of op de 10 Engelse mijlen (16,1 km).

Meedoen

Iedereen die gezond is kan meedoen. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: op dinsdagavond wordt er getraind in de prachtige Oude Warande, op woensdagavond wordt er gestart vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 15 en woensdag 16 mei.

Pakket met veel voordelen

Voor slechts €47,50 euro kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Hiervoor krijg je een uitgebreid pakket aan faciliteiten: 17 wekelijkse trainingsbijeenkomsten, professionele begeleiding en advies, een trainingslogboek, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt, 10% korting op aankopen bij RUNSHOP Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Kom je meetrainen vanaf woensdag 16 mei? Schrijf je dan nu in via de website. Hier vind je alle informatie over de clinics.

Locatie

Reageer op dit bericht