Agenda

TUI fly crew

TUI fly Crew beantwoordt vragen over (vlieg)vakanties bij TUI Tilburg Heuvelstraat

Wanneer: 1 augustus 2020 van 13:00 tot 17:00 Waar: TUI Entree: Gratis

TUI fly Crew beantwoordt vragen over (vlieg)vakanties bij TUI Tilburg Heuvelstraat

De zomer is in volle gang. Maar het gaat dit jaar allemaal wat anders dan anders. Ook op vakantie. Hoewel veel mensen er op uit trekken om van een vakantie in het buitenland te genieten, leven er ook nog veel vragen over de maatregelen die getroffen worden tijdens de reis en het verblijf. En kun je nog wel het echte vakantiegevoel beleven?

De crew van TUI fly weet als geen ander hoe het is om nu in een vliegtuig te stappen en geeft graag antwoord op alle vragen. Een groep van in totaal 150 TUI fly stewards, stewardessen en piloten gaat deze weken dan ook langs  verschillende TUI reisbureaus, verspreid door heel het land. Om bezoekers te informeren. Maar ook om mooie vakantieprijzen weg te geven. Zaterdag 1 augustus  is de crew aanwezig bij TUI Tilburg Heuvelstraat.

TUI fly Crew

Verspreid over drie zaterdagen gaat de crew langs bij 30 verschillende TUI reisbureaus. Zaterdag 1 augustus verwelkomt TUI Tilburg Heuvelstraat de crew. Iedereen met vragen over hoe het nu is om te vliegen en op vakantie te gaan is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom. Crew en reisbureaumedewerkers staan dan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Ook leuk: met het Kraak de Kluis spel gaat TUI dit weekend mooie vakantieprijzen weggegeven. Denk hierbij aan reischeques. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan dus.

Extra info

TUI Tilburg Heuvelstraat is gevestigd in Tilburg, Heuvelstraat 5. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de RIVM richtlijnen en wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Locatie

Reageer op dit bericht