Agenda

tulip fever

50+ Bios: Tulip Fever bij Euroscoop

Wanneer: 20 augustus 2017 van 12:30 tot 15:30 Waar: Euroscoop Entree: €5,-
Bestel tickets

50+ Bios: Tulip Fever bij Euroscoop

Meerdere keren per jaar organiseert Euroscoop de 50+ Bios. Op zondag 20 augustus kunnen alle vijftigplussers terecht voor een voorpremière van de prachtige historische film Tulip Fever.

Tulip Fever

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de zeventiende eeuw. Een tijd dat tulpen meer waard waren dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Alicia Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Christopher Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (Dane DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te maken, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel op de riskante tulpenmarkt begeven en alles op het spel zetten.

Iedereen wordt op 20 augustus vanaf 12.30 uur welkom geheten met een heerlijk kopje koffie en iets lekkers. De film start om 13.00 uur. Kaarten zijn te reserveren of te koop à €5,- via de website van Euroscoop.

In het kort

  • Datum: zondag 20 augustus 2017
  • Aanvang: 12.30 uur
  • Locatie: Euroscoop
  • Entree: €5,-
  • Tickets online te bestellen

Locatie

Reageer op dit bericht