Agenda

tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel 2.0 bij EVE

Wanneer: 4 januari 2019 van 17:00 tot 23:59 Waar: EVE Entree: €8,-
Bestel tickets

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel 2.0 bij EVE

Op vrijdag 4 januari 2019 keert Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel met een tweede editie terug in de Spoorzone. EVE is van 17:00 – 00:00 uur het decor van deze spetterende nieuwjaarsborrel die wordt georganiseerd door Tilburg.com en EVE, waar alle Tilburgers van harte welkom zijn. Vorig jaar raakte de borrel in mum van tijd volledig uitverkocht.

Met live muziek, dj’s en een combinatie daarvan ontwikkelt de borrel zich in de loop van de avond in een feest waar de voetjes zeker van de vloer gaan. Binnenkort maken we in het Facebook-evenement de line-up bekend.

tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Kaartverkoop en businessarrangementen Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel

Kaarten zijn voor slechts €8,- te koop. Hiervoor krijg je ook nog eens twee consumptiemunten waardoor je eerste twee drankjes al in de ticketprijs zijn inbegrepen. Ook zijn er verschillende businessarrangementen beschikbaar voor bedrijven.

Meer informatie

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel duurt op vrijdag 4 januari 2019 van 17:00 – 00:00 uur. Vorig jaar raakte het evenement volledig uitverkocht. Foto’s van de eerste editie zijn op onze website te bekijken.

Locatie

Reageer op dit bericht