Agenda

platenbeurs

Tweede editie Tilburgse Platenbeurs in Club Smederij

Wanneer: 29 september 2018 van 11:00 tot 17:00 Waar: Club Smederij Entree: €3,50

Tweede editie Tilburgse Platenbeurs in Club Smederij

Op zaterdag 29 september organiseert Club Smederij, in samenwerking met Robbie’s Records, de tweede editie van de Tilburgse Platenbeurs. De sfeervolle ruimte in de Tilburgse Spoorzone zal worden gevuld met meer dan 70 meter aan lp’s, singles en 12”-inches.

Avontuurlijke platenbeurs

Het initiatief is ontstaan omdat het Tilburg jarenlang ontbrak aan een écht avontuurlijke platenbeurs, waar zowel muziekstijlen als leeftijden door elkaar mogen lopen. Op 29 september zal de nadruk komen te liggen op electronica, toch altijd een beetje het ondergeschoven kindje op de platenbeurzen. Het aanbod zal variëren van luchtige Italo-disco tot obscure techno, van new wave tot drum’n’bass en heel erg veel daar tussenin. Er zullen platen worden aangeboden vanaf 1 euro, maar ook exclusieve collector’s items. Natuurlijk zal er ook voor de meer traditionele muziekliefhebber genoeg te vinden zijn, bijvoorbeeld in de categorieën blues, metal, soul, prog en punk.

Het café zal zijn geopend voor koffie en thee, maar ook voor een frisse pils of een speciaalbiertje. Terwijl de dj’s op de achtergrond plaatjes draaien, kan de trek worden gestild met broodjes bal van de ‘Dames met Ballen’.

Meer informatie

Locatie

Reageer op dit bericht