Agenda

Kinder kleding en speelgoedmarkt

Tweedehands kinderkleding en speelgoedmarkt bij het Gildegebouw

Wanneer: 10 november 2019 van 10:00 tot 13:00 Waar: Gildegebouw Sint Sebastiaan Entree: €1,50

Tweedehands kinderkleding en speelgoedmarkt bij het Gildegebouw

Al 6 jaren staat de speelgoedmarkt bekend als best bezochte speelgoedmarkt uit de omgeving Hilvarenbeek. Ruim voor openingstijden verzameld iedereen zich bij de ingang om als eerste naar binnen te mogen op zoek naar de beste koopjes voor de kleintjes.

De Hispohal is gesloten, en helaas ook voor Hand in Hand markt is er daar geen mogelijkheid meer voor het organiseren van deze markt. Het heeft er even om gespannen maar gelukkig bood het Gildgebouw Sint Sebastiaan aan de Roodloop 3 in Hilvarenbeek de mogelijkheid de kinderspeelgloedmarkt daar voort te zetten. Er zullen 45 kramen klaar staan. Al voor €1,50 bezoekt je de markt en kinderen zijn gratis.

De Volledige opbrengst van de markt word gedoneerd aan het project hand in hand in Ghana. Een project voor gehandicapte kinderen in Ghana, waar wij als familie nauw bij betrokken zijn. Wil je zelf een kraam huren neem dan contact op met de organisatie email: wees snel want vol = vol. Je bent van harte welkom op zondag 10 november 2019 tussen 10.00 en 13.00 in het Gildgebouw Sint Sebastiaan, aan de roodloop 3 in Hilvarenbeek.

Handige informatie:

  • Datum: zondag, 10 november 2019
  • Tijd: tussen 10:00 uur en 13:00 uur
  • Locatie: Sint Sebastiaan, Roodloop 3

Locatie

Reageer op dit bericht