Agenda

Ty Dolla $ign en YG

Ty Dolla $ign en YG brengen de ‘Go Brazy’ tour naar 013 Poppodium

Wanneer: 28 november 2019 van 20:00 tot 22:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €34,40
Bestel tickets

Ty Dolla $ign en YG brengen de ‘Go Brazy’ tour naar 013 Poppodium

Time to Go Brazy! Rappers Ty Dolla $ign en YG gaan slaan de handen ineen voor een speciale Europese tour waarmee ze samen naar 013 Poppodium komen op donderdag 28 november.

Als je de laatste jaren hiphop hebt geluisterd dan heb je Ty Dolla $ign zijn stem ongetwijfeld voorbij horen komen. De rapper uit L.A. is met zijn brede muzieksmaak en kennis van producen een veelgevraagde gast voor de grootste artiesten zoals Drake, Kanye West, Post Malone en nog véél meer. Met zijn gevarieerde geluid slaat Ty Dolla $ign een brug tussen verschillende genres.

YG bracht in 2009 zijn debuutsingle ‘Toot it and Boot it’ uit samen met Ty Dolla $ign. Sindsdien genoot YG een succesvolle carrière met zijn raps die inspiratie halen uit het leven op de straten van Compton. De afgelopen jaren werkten Ty Dolla $ign en YG al meerdere keren samen op tracks als ‘Ex’, ‘Only Right’ en ‘Power’. Nu slaat dit powerhouse de handen ineen om Europa te komen veroveren! Maak je klaar voor een show die tot de nok toe is gevuld met hits uit de omvangrijke carrières van beide rappers. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 9 september om 09.00 via 013.nl.

Handige info:

  • Ty Dolla $ign + YG – Go Brazy Tour
  • Datum: donderdag 28 november 2019
  • Tijd: 20:00 tot 23:00
  • Main stage
  • Tickets: €34,40 (inclusief 4,40 servicekosten)

Klik hier voor meer informatie.

Locatie

Reageer op dit bericht