Agenda

Pre-kermis party

Uitreiking kermisprijzen op de Tilburgse Kermis

Wanneer: 28 juli 2016 van 19:00 tot 20:00 Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis

Uitreiking kermisprijzen op de Tilburgse Kermis

Traditioneel worden om 19:00 uur op donderdagavond tijdens de Tilburgse Kermis de kermisprijzen verdeeld. Per categorie worden de attracties door een jury beoordeeld op exploitatie, prijs/prestatieniveau, muziek en geluid, originaliteit en de kijkwaarde.

Een belangrijke categorie is de superexploitant. Deze exploitant heeft de gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De attractie moet er netjes uit zien en de bezoekers worden vriendelijk ontvangen. De jury die de kermisprijzen en superexploitanten beoordeelt bestaat uit een vertegenwoordiger van bewonersbelangen Zuid, Stichting Kermis-Kultuur en de website kermistilburg.

Kermisprijzen

Voor alle winnaars geldt dat ze volgend jaar gegarandeerd een staanplaats hebben en dezelfde pachtsom betalen als in 2015. Vorig jaar won de Breakdance op het Koningsplein de publieksprijs en de prijs voor Superexpoitant. Wil jij dit jaar stemmen op jouw favoriete attractie? Dat kan via de website van de Tilburgse Kermis.

Kermisprijzen

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht