Agenda

Uitreiking van de BOV-Trofee 2017

Wanneer: 7 december 2017 Waar: Koepelhal Entree: €175,- ex BTW
Bestel tickets

Uitreiking van de BOV-Trofee 2017

Het evenement rondom de BOV-Trofee, waar jaarlijks op zoek wordt gegaan naar de beste onderneming, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hèt netwerkevenement van Midden-Brabant!

Het Thema van dit jaar is ‘Fast Forward’. Vanuit een voorselectie van zo’n 45 bedrijven zijn, onder leiding van de deskundige jury, uiteindelijk 3 bedrijven overgebleven die zich finalist mogen noemen van de BOV-Trofee 2017:

  • HBL Online (gereedschapcentrum.nl) uit Tilburg
  • Kivits Drunen uit Elshout/ Waalwijk
  • KTBA uit Kaatsheuvel

Na een succesvolle, volledig uitverkochte editie in 2016 verzorgt de Junior Kamer Hart van Brabant ook dit jaar de organisatie.

Uitreiking BOV-Trofee

De uitreiking van de 18e Beste Ondernemers Visie Trofee voor Midden-Brabant vindt plaats op 7 december a.s in de Koepelhal van Tilburg, gelegen aan de Spoorzone. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, het belooft weer een spectaculaire avond te worden, een avond die je als ondernemer of ondernemende Midden-Brabander eigenlijk niet mag missen!!

Culinaire top

De avond brengt onder meer een luxueus vijfgangendiner, gefaciliteerd door een aantal toonaangevende restaurants uit de regio Hart van Brabant. Zij zullen ervoor zorgen dat de gasten niet alleen visueel worden verwend, maar ook diverse smaaksensaties beleven. Het belooft dan ook een spectaculaire avond te worden op 7 december, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Meer informatie en kaartverkoop: www.bov-trofee.nl

Locatie

Reageer op dit bericht