Agenda

ukkepuk

Ukkepuk Bios bij Euroscoop met: Elias alle ankers vooruit

Wanneer: 14 januari 2018 van 12:30 tot 15:00 Waar: Euroscoop Entree: €7
Bestel tickets

Ukkepuk Bios bij Euroscoop met: Elias alle ankers vooruit

Op zondag 14 januari is de nieuwe film Elias: Alle Ankers vooruit te zien in een speciale Ukkepuk voorstelling bij Euroscoop Tilburg. Alle kinderen zijn die middag welkom vanaf 12.30 uur: Een mooi springkussen staat klaar en bij 1-2 grime.nl kunnen kinderen gratis geschminkt worden.

Om 13.30 uur start de film in de Nederlands gesproken versie. Het licht zal tijdens de Ukkepuk voorstelling iets aan zijn en verder zal het geluid wat zachter zijn dan normaal. De entree is voor deze Ukkepuk voorstellingen slechts zeven euro en alle kinderen ontvangen een glaasje ranja bij de ingang van de zaal.

Elias: alle ankers vooruit

Elias de Kleine Reddingsboot is eindelijk op het grote doek te zien! Tijdens een grote storm krijgt Elias een noodoproep vanuit de Grote Haven: er is een schip in gevaar. Gelukkig lukt het Elias om hem te redden en als beloning mag hij in de Grote Haven komen werken. Ondanks dat hij zijn vriendjes moet achterlaten, heeft Elias toch heel veel zin in dit nieuwe avontuur. Als hij daar aankomt, ontmoet hij de stoere Stella die hem laat zien hoe het er in de Grote Haven aan toe gaat. Alles lijkt goed te gaan tot hij op een avond een groepje duistere schepen ontdekt die iets in hun schild voeren. Als reddingsboot van de Grote Haven moet Elias op onderzoek uit, maar hij komt er al snel achterdat hij daarvoor de hulp van zijn oude vriendjes nodig heeft.

In het kort

Locatie

Reageer op dit bericht