Agenda

under pressure

Under Pressure in Theaters Tilburg

Wanneer: 29 januari 2020 van 20:15 tot 22:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: €14,-
Bestel tickets

Under Pressure in Theaters Tilburg

Ze horen eigenlijk natuurlijk gewoon in de grote zaal van De Nieuwe Vorst, maar Benjamin Moen (BOG.) en Yannick Noomen (Nineties Productions) wilden het eens proberen in een echte grote grote zaal. Ze bluften zich bij Het Zuidelijk Toneel naar binnen waar ze die grote zaal daadwerkelijk ook kregen. Ze spelen in Theaters Tilburg en dus zit er niks ander op: wij gaan op bezoek bij hen.

 Groei is de norm. Stilstand de dood. Of in ieder geval de vergetelheid… Van persoonlijke ontwikkeling tot de wereldeconomie. Wat niet groeit, doet niet mee. Terwijl de hele planeet op het randje van een burn-out hangt, beklimmen theatermakers Benjamin Moen en Yannick Noomen de grootste podia van Nederland om samen met toetsenist, componist en producer Niels Broos de tijdgeest te bezingen.

BOG. en Nineties maken met Under Pressure hun Grote Zaal debuut. Het mantra van eeuwige groei geldt immers ook voor carrières in het theater. Wees getuige van deze ietwat ijdele maar oprechte poging van twee jonge mannen om de druk van de ketel te halen door de vrijheid opnieuw uit te vinden, de mensheid te verlossen van het neoliberale nutsdenken en ondertussen zichzelf het firmament van theatergrootheden in te katapulteren. Of zij zich tijdens deze tour de force verslikken in de grootte van de zaal, hun zelfopgelegde ambities en hun wankele Westerse idealen, zal pas blijken op het podium.

Meer info over Under Pressure

  • Datum: woensdag 29 januari
  • Tijd: 20.15 uur
  • Entree: € 14,-
  • Tickets via Theaters Tilburg
  • Deze voorstelling is een gezamenlijk uitstapje vanuit De Nieuwe Vorst naar Theaters Tilburg.

 

Locatie

Reageer op dit bericht