Agenda

Under Pressure

Under Pressure – HZT, BOG & Nineties Producties

Wanneer: 29 januari 2020 van 20:15 tot 22:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: €14,-
Bestel tickets

Under Pressure – HZT, BOG & Nineties Producties

Groei is de norm. Stilstand de dood. Of in ieder geval de vergetelheid… Van persoonlijke ontwikkeling tot de wereldeconomie. Wat niet groeit, doet niet mee. Under Pressure is op woensdag 29 januari te zien in Theaters Tilburg.

Terwijl de hele planeet op het randje van een burn-out hangt, beklimmen theatermakers Benjamin Moen en Yannick Noomen de grootste podia van Nederland om samen met toetsenist, componist en producer Niels Broos de tijdgeest te bezingen.

Under Pressure

BOG en Nineties maken met Under Pressure hun Grote Zaal debuut. Het mantra van eeuwige groei geldt immers ook voor carrières in het theater. Wees getuige van deze ietwat ijdele maar oprechte poging van twee jonge mannen om de druk van de ketel te halen door de vrijheid opnieuw uit te vinden, de mensheid te verlossen van het neoliberale nutsdenken en ondertussen zichzelf het firmament van theatergrootheden in te katapulteren. Of zij zich tijdens deze tour de force verslikken in de grootte van de zaal, hun zelfopgelegde ambities en hun wankele Westerse idealen, zal pas blijken op het podium.

In het kort

  • Locatie: Schouwburg
  • Datum: woensdag 29 januari
  • Tijd: 20:15 uur – 22:15 uur
  • Tickets: €14,-

Locatie