Agenda

StarkLinnemann Trio

Unieke concertreeks in Tilburg door StarkLinnemann Trio

Wanneer: 15 november 2020 van 14:00 tot 15:00 Waar: Studio 15 Entree: €20,20
Bestel tickets

Unieke concertreeks in Tilburg door StarkLinnemann Trio

Dit najaar organiseert UCM-Records in samenwerking met Stichting Ateliers Tilburg en het internationaal gelauwerde StarkLinnemann Trio drie concertdagen in Studio 15, Ringbaan-Oost 10 in Tilburg. Op zondagmiddag, 18 oktober, 15 november en 20 december worden telkens twee concerten van een uur aangeboden (van 14.00 tot 15.00 uur èn van 16.30 tot 17.30 uur) in het muziekpand RBO10 van Stichting Ateliers Tilburg.

De concerten zijn toegankelijk voor een beperkt publiek. Uniek bij deze concerten is de locatie van de zitplaatsen ten opzichte van de musici. De bezoekers zitten samen met hen op het podium, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. Een geweldige kans om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen in de repetitieruimte van een band!

Over StarkLinnemann Trio

Iedere concertdag wordt twee keer hetzelfde klassieke werk door StarkLinnemann op zeer eigenzinnige wijze uitgevoerd. In StarkLinnemanns hercomposities van werken van Chopin, Liszt en Beethoven komen alle denkbare moderne muziekstijlen voorbij, van Jazz tot Cubaanse Son en van Braziliaanse Samba tot stevige Rock. Tickets voor alle concerten zijn uitsluitend online te bestellen. Gezien de aanstekelijke manier van musiceren is het een absolute meerwaarde het concert twee keer op dezelfde dag te beleven. Initiatiefnemer van deze concertreeks Jonas Linnemann vertelt: “wij repeteren al sinds lange tijd in de repetitieruimte van Studio 15 en door de vele concert-annuleringen vanwege de Corona Crisis zagen we het als een prachtige mogelijkheid deze concerten zelf te organiseren. We zijn ontzettend blij dat dit wordt gefaciliteerd door Stichting Ateliers Tilburg. En de bezoekers kunnen bovendien gratis parkeren! Geweldig toch!”

Het programma

Elk concert is voor de bezoekers een unieke belevenis en zal daarom niet worden gestreamd. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma StarkLinnemann Trio – Transcending Chopin, concert 1

  • “Foyer” open: 13:00
  • Concert 1: 14:00 – 15:00
  • Datum: 15 november
  • Tickets €20,20
  • Kaartverkoop uitsluitend online via de site.

Programma StarkLinnemann Trio – Transcending Chopin, concert 2

  • “Foyer” open: 15:30
  • Concert 2: 16:30 – 17:30
  • Datum: 15 november
  • Tickets: €20,20
  • Kaartverkoop uitsluitend online via de site.

Corona maatregelen tijdens UCM-Studio concertreeks

Natuurlijk staat bij het bezoek naast prachtige muziek ook jou veiligheid centraal. Daarom hebben ze maatregelen genomen om de RIVM-richtlijnen na te kunnen leven. Ze rekenen op medewerking van de bezoekers om veilig van het concert te kunnen genieten.

Locatie