Agenda

urban weekend

Urban weekend in De NWE Vorst

Wanneer: 27 oktober 2017 tot 29 oktober 2017 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €14,- per voorstelling

Urban weekend in De NWE Vorst

Vrijdag 27 en zondag 29 oktober zie je tijdens het urban weekend in Theater De NWE Vorst twee unieke urban dance voorstellingen, 100% Selfmade en JONGA 2.0.

foto: Guido Bosua

100% Selfmade

DOX en Maas td werken met een team van jonge makers en dansers: stoere gasten, van oorsprong breakers. Acht jonge mannen, verliefd op dansen en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. De ambities zijn hoog, maar lukt het hen ook om tot iets te komen? Jij bent als bezoeker getuige van het proces.

100% Selfmade is een voorstelling over groepsstruggles, durven falen en nietsontziende liefde voor dans. Met spectaculaire trucs, strakke groepsformaties, veel verschillende dansstijlen en een vette laag humor.

  • Datum: vrijdag 27 oktober 2017
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Entree: €14,-

JONGA 2.0

JONGA is een ontmoeting tussen dansers en dansmakers uit Nederland en Zuid-Afrika. Wie ben ik en wie is die ander? Wat zijn onze gewoontes en hoe oordelen we? In JONGA 2.0 krijgen die observaties vormin een hedendaagse shake van verschillende dansculturen en -stijlen. De altijd aanwezige slag van het hart loopt als een rode draad door de voorstelling. Die zit tenslotte in ieder van ons.

JONGA 2.0 is een frisse shake waarbij Afrikaanse dansstijlen met hedendaagse- en urban dansvormen vermengen en waarin een interessante samenhang tussen dans en video gebruikt wordt. De voorstelling is een samenwerking van DOX en Jazzart Dance Theatre uit Kaapstad.

  • Datum: zondag 29 oktober 2017
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Entree: €14,-

Locatie

Reageer op dit bericht