Agenda

lunchestafette

Vals! (10+) in het CC Jan van Besouw

Wanneer: 15 januari 2017 van 15:00 tot 16:30 Waar: Cultureel Centrum Jan van Besouw Entree: €15,00

Vals! (10+) in het CC Jan van Besouw

Kom op jij 15 januari de spannende thrillermusical Vals! in het CC Jan van Besouw bekijken? Kom langs!

Vals!

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt één van de vriendinnen opeens na een ruzie.

De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

Cast: Priscilla Knetemann (Spangas), Vivian Panka, Rianne Peterson, Stef Pits en Roelof van der Sar.

Word jij het nieuwe covermodel?

Voorafgaand aan de voorstelling zal er in de foyer een covermodelwedstrijd worden gehouden, voor het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Een professionele fotograaf en visagiste zullen jou op je best op de foto zetten. Van 14:15 uur tot 14:50 uur kun je aansluiten in de wachtrij. Per deelneemster wordt er ongeveer 3 minuten uitgetrokken. Dit betekent dat er maximaal 15 deelnemers mee kunnen doen, dus zorg dat je op tijd bent!

Extra informatie

  • Locatie: CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle
  • Datum: Zondag 15 januari
  • Tijd: 15:00 uur – 16:30 uur
  • Entree: €15,00

Vals!

Locatie

Reageer op dit bericht