Agenda

lollipop

De Valse Start: Drag Wars bij Café De Lollipop

Wanneer: 22 juli 2018 van 20:00 tot 04:00 Waar: De Lollipop Entree: Gratis

De Valse Start: Drag Wars bij Café De Lollipop

Prepare for battle and get ready for Drag Wars! De Miss Travestie Tilburg verkiezing gaat er dit jaar een stuk anders uitzien dan voorheen. Leuk al die travestieverkiezingen in het hele land, maar ze lijken allemaal een beetje op elkaar vind je ook niet? Daarom gaan wij het dit jaar helemaal anders doen!

Drag wars

Zondag 22 juli 2018… het is de dag voor Roze Maandag en er wordt op gemaakt voor de officiële Valse Start. De Tilburgse kermis is in volle gang en er staan honderden toeschouwers klaar wanneer jij jouw act mag laten zien op het grote buitenpodium. Dit jaar laat je één zelfgekozen act zien én strijdt je daarna samen met je mede-finalisten in de groupbattle. De jury geeft commentaar op jullie performance, maar dit is niet doorslaggevend. Het publiek bepaalt uiteindelijk de winnaar via voting (SMS of email)! Na de finale wordt er samen geteld met alle deelnemers, Lollipop crew en toeschouwers af naar Roze Maandag 2018 waarna het feest losbarst tot 04:00 uur! In tegenstelling tot sommige andere verkiezingen is Drag Wars wél gratis toegankelijk en zonder entree. De presentatie is die avond uiteraard weer in handen van de hilarische Richard van Iperen. ​Geef je dan snel op via: dragwars@delollipop.eu.

Dus….

  • Wil jij schitteren op een groot buitenpodium?
  • Optreden voor honderden toeschouwers?
  • Aftellen naar Roze Maandag tijdens de officiële Valse Start?
  • Direct geplaatst worden voor de finale van de Miss Travestie Holland verkiezing?

Café De Lollipop

Club de Lollipop… door de kijkers van RTL4 uitgeroepen tot het beste café van Nederland en misschien ook wel het bekendste gaycafé van Nederland. Gelegen aan de Paleisring, direct in het centrum van Tilburg. Omdat gaystappen tegenwoordig steeds meer opgaat in het ‘normale’ uitgaansleven, is de Lollipop omgedoopt tot gaymix feestcafé waar wél iedereen zichzelf kan zijn. Of je nu hetero, homo, boy or girl bent, het maakt niet uit want bij de Lollipop is iedereen gelijk. Daarom zijn we nu ook het meest gezellige feestcafé met een “pink twist” van Tilburg. Na de sluiting van de Popcorn enige jaren geleden is de Lollipop nog als enig écht gaymixcafé over. Al 18 jaar staat De Lollipop garant voor een geweldige avond uit en sinds april 2015 is de 3e generatie Lollipop geopend. Samen met cafés de Boekanier en Kandinsky zijn we in 2016 uitgeroepen tot de beste uitgaansgelegenheid van Tilburg volgens universiteitenmagazine UNIVERS. Een mooi compliment waar we nog steeds erg trots op zijn.

Van donderdag tot en met zondag zijn de deuren geopend en staan de Dj’s paraat om het dak eraf te blazen. Ondertussen zorgt de Lollipop Crew voor de lekkerste drankjes, entertainment en heerlijke borrels! Voor iedereen die gayminded is en van een feestje houdt zijn wij hét café! Party, top-40, dance, reggaeton, Nederlandstalig, 90’s en 00’s en nog veel meer muziekgenres hoor je allemaal voorbij komen. Naast de vele vaste gasten ontvangt De Lollipop wekelijks veel stappers en feestjes uit alle hoeken van het land. Ga daarom voor de ultieme stapavond naar Paleisring 25 Tilburg!

Maar er is meer… Ga je naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux? Dan mag je de Lollipop uiteraard niet overslaan tijdens Roze Maandag en de Valse start. Maar ook tijdens carnaval, de Meimarkt en de TOP-week gaan we vol gas. Het Festival van het Levenslied in juni mag je natuurlijk niet overslaan. Het podium staat bij ons voor de deur, dus beste plek gegarandeerd.

 

Locatie

Reageer op dit bericht