Agenda

Red Lips

Van Horen Zingen: Red Lips bij Klein Café van Horen Zeggen

Wanneer: 27 maart 2020 van 21:00 tot 00:00 Waar: Klein Café Van Horen Zeggen Entree: Gratis

Van Horen Zingen: Red Lips bij Klein Café van Horen Zeggen

Op vrijdag 27 maart is het weer tijd voor een nieuwe editie van Van Horen Zingen. Ditmaal is het de beurt aan het duo Red Lips om het dak eraf te spelen bij VHZ.

Iedereen is welkom bij Van Horen Zingen tussen 21.30 en 00.00 uur. Daarna kan men natuurlijk gewoon blijven voor een lekkere stapavond bij Van Horen Zeggen.

Red Lips

Red Lips is een akoestisch jazz en soul duo, bestaande uit Carlota Lopéz van de Logt (gitaar) en Bo Knippels (zang). Samen brengen zij jazz, soul en top40 nummers op eigen wijze en geven een special touch aan elke gelegenheid.

Klein Café Van Horen Zeggen

Klein Café Van Horen Zeggen is een klein café, waar je van moet kunnen zeggen, dat je er NIET alleen van gehoord hebt. Het is een café met een warme uitstraling en gastheerschap. Van Horen Zeggen is ook een café met meerdere mogelijkheden, zo kun je hier vergaderen in aparte ruimtes, kun je besloten feestjes houden tot 80 personen en hebben ze een vipruimte tijdens evenementen. Tevens kun je gewoon terecht voor een goed glas bier of wijn. De muziek bestaat vooral uit de stijl van de jaren 70, 80 en 90 en op een niveau dat bij de gast en de avond past.

Borrelen

Bij Van Horen Zeggen wordt borrelen tot een kunst verheven. Je kijkt je ogen uit op het interieur waarvan je zeker zult zeggen dat je het kent van horen zeggen. Naast al deze zaken zijn er natuurlijk ook nog diverse geweldige evenementen zoals: Carnaval, de Tilburgse Kermis en Tilburg Zingt.

Tijdens deze evenementen zal café Van Horen Zeggen zeker van zich doen spreken in het gezelligste straatje van Tilburg. Bij Van Horen Zeggen kun je oren en ogen goed de kost geven, sfeer proeven en puur genieten.

 

Locatie

Reageer op dit bericht