Agenda

Van Horen Zingen

Van Horen Zingen in Café Van Horen Zeggen

Wanneer: 10 maart 2018 van 21:30 tot 23:55 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

Van Horen Zingen in Café Van Horen Zeggen

Zaterdag 10 maart is het weer tijd voor Van Horen Zingen. Vanaf 21:30 is iedereen welkom in de Stadhuisstraat 15 in Tilburg! Dos Paulos zal voor jullie deze avond het podium beklimmen. Deze top avond wil je natuurlijk niet missen! Lees snel even verder voor meer informatie!

Van Horen Zingen

Klein Café Van Horen Zeggen is een klein café, waar je van moet kunnen zeggen, dat je er NIET alleen van gehoord hebt. Het is een café met een warme uitstraling en gastheerschap. Van Horen Zeggen is ook een café met meerdere mogelijkheden.

Back to basic, twee ijzersterke vocalen en twee eerlijke akoestische gitaren. Rockende Classics, Gevoelige Luisterliedjes en Swingende Meezingers. Een belangrijke succesfactor voor Dos Paulos is de lol die zij uitstralen op het podium. De interactie met het publiek resulteert zeer regelmatig in een groot verzoekjes-festijn, bestaand uit de meest uiteenlopende nummers. Je mag wel zeggen dat Paul en Paul na zeker 15 jaar aardig op elkaar zijn ingespeeld, wat betekent dat een aanzienlijk deel van de verzoekjes gehonoreerd kan worden.

Voor meer informatie over ‘Van Horen Zingen’ bij klein café Van Horen Zeggen, klik dan even op de foto hieronder!
Van Horen Zingen


 

 

Locatie

Reageer op dit bericht