Agenda

VDay

VDay in wijkcentrum De Nieuwe Stede

Wanneer: 16 april 2019 van 19:30 tot 21:30 Waar: De Nieuwe Stede

VDay in wijkcentrum De Nieuwe Stede

Voor organisaties die werken met een vrijwilligersbeleid is het interessant te toetsen of ze alles goed voor elkaar hebben voor vrijwilligers. De landelijke organisatie voor vrijwilligerswerk heeft hiervoor de Zelfevaluatie Goed Geregeld ontwikkeld. Via de Zelfevaluatie krijg je inzicht in alles wat je concreet nodig hebt voor goed vrijwilligersbeleid en -management. De Zelfevaluatie is vernieuwd en nu veel eenvoudiger in het gebruik. Tijdens de VDay op 16 april staat de Zelfevaluatie centraal.

Goed vrijwilligersbeleid en -management

Iedereen die zich vrijwillig inzet voor een ander, verdient het dat er goed met hem of haar wordt omgegaan. Met de Zelfevaluatie kunnen organisaties toetsen of dat ook werkelijk zo is. Is er een vrijwilligersbeleid en is daarin alles voor vrijwilligers geregeld?

VDAY Op 16 april aanstaande is er weer een VDay. Die staat in het teken van vrijwilligersmanagement. De avond wordt geleid door twee adviseurs Goed Geregeld. Zij zullen de vier onderdelen van de Zelfevaluatie presenteren en toelichten:

  • Onderdeel A ‘Richten’ gaat over visie en beleid.
  • Onderdeel B ‘Inrichten’ gaat over de manier waarop je je beleid gaat uitvoeren.
  • Onderdeel C ‘Verrichten’ gaat over de praktijk en of daarin alles gaat zoals vooraf bedacht is.
  • Onderdeel D ‘Herinrichten’ gaat over evalueren en leren.

Het event is in Wijkcentrum De Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156, 5025 LK Tilburg van 19:30 tot 21:30 uur.

VDay is het netwerkevent voor vrijwilligerswerk in Tilburg. Het wordt georganiseerd door Vrij-willigers Tilburg. De V staat voor vrijwilligerswerk maar vooral voor Verbinden. Tijdens VDay ontmoeten vrijwilligersorganisaties elkaar en kunnen ze kennis en ervaring delen. Samen een vraagstuk aanpakken of samen iets organiseren.

Aanmelden

Deze VDay op 16 april is interessant voor bestuurders van Tilburgse organisaties die werken met vrijwilligers én die hun vrijwilligersbeleid al in de praktijk toepassen. Heb je nog geen vrij-willigersbeleid? Ga daar dan eerst mee aan de slag. Kijk op VrijwilligersTilburg > Voor Organisaties > Vrijwilligersmanagement

Aanmelden voor de VDay Zelfevaluatie Goed Geregeld kan via de website VrijwilligersTilburg.nl

Locatie

Reageer op dit bericht