Agenda

veiling PortAgora

Veiling PortAgora aan het Koningsplein in Tilburg

Wanneer: 2 april 2018 van 14:00 tot 18:00 Waar: PortAgora Entree: gratis

Veiling PortAgora aan het Koningsplein in Tilburg

Op Tweede Paasdag, 2 april, houdt Kringloop Warenhuis PortAgora aan het Koningsplein in Tilburg een openbare veiling, voor het goede doel. Geveild worden bijzondere spullen die in de loop van de tijd bij PortAgora zijn ingeleverd.

Veiling PortAgora

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar het project ‘Srebrenica Wave / Pivnica’, dat PortAgora al enige tijd op verschillende manieren ondersteunt: het samen met lokale jongeren (van verschillende etnische origine) opzetten van een multifunctioneel community centrum in Srebrenica in Bosnië Herzegovina. Zo’n centrum is er hard nodig, om te voorkomen dat Srebrenica – vóór de burgeroorlog in de jaren ’90 een levendige en welvarende stad – door werkloosheid en gebrek aan sociale en culturele activiteiten, nóg verder leegloopt (en over enkele jaren mogelijk zelfs niet meer zou bestaan als er niets gebeurt). Voor meer informatie over dit project, bekijk de website.

In het kort

De veiling is van 14.00u tot 18.00u. Vanaf maandag 26 maart zijn de veilingspullen te zien in de etalage van PortAgora aan het Koningsplein 218. Vanaf dinsdag 13 maart presenteren we dagelijks een of meerdere veilingstukken, en nieuws rondom de veiling, op onze facebookpagina.

veiling_portagora

Locatie

Reageer op dit bericht