Agenda

veiling voor het goede doel

Veiling voor het goede doel bij PortAgora

Wanneer: 17 maart 2019 van 14:00 tot 17:00 Waar: PortAgora Entree: gratis

Veiling voor het goede doel bij PortAgora

Op zondag 17 maart houdt KringloopWarenhuis PortAgora aan het Koningsplein in Tilburg een openbare veiling, voor het goede doel. Geveild worden bijzondere spullen die in de loop van de tijd bij PortAgora zijn ingeleverd.

De opbrengst van de veiling gaat voor een belangrijk deel naar het project ‘Srebrenica Wave / Pivnica’, dat PortAgora al enige tijd op verschillende manieren ondersteunt: het samen met lokale jongeren (van verschillende etnische origine) opzetten van een multifunctioneel community centrum in Srebrenica in Bosnië Herzegovina. Zo’n centrum is er hard nodig, om te voorkomen dat Srebrenica – vóór de burgeroorlog in de jaren ’90 een levendige en welvarende stad – door werkloosheid en gebrek aan sociale en culturele activiteiten, nóg verder leegloopt (en over enkele jaren mogelijk zelfs niet meer zou bestaan als er niets gebeurt).

De veiling

De veiling is van 14:00 uur 17.00 uur. In de week van 11 maart zijn de veilingstukken te zien in een fotocollage in de hal van PortAgora aan het Koningsplein 218. Ook presenteren we dan dagelijks een of meerdere veilingstukken, en nieuws rondom de veiling, op onze Facebook– en Instagram-pagina’s. Op de dag van de veiling zelf zijn de te veilen items vanaf 13.00 uur ook ‘live’ te bewonderen.

Bent je op zoek naar antieke of bijzondere spullen, én wil je het goede doel steunen? Dan zien ze je heel graag op 17 maart 2019 in het KringloopWarenhuis! Voor meer informatie over dit project, kijk op de website.

Locatie

Reageer op dit bericht