Agenda

Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge 2019 Tilburg

Wanneer: 7 april 2019 van 08:00 tot 18:00 Waar: Verbeeten Challenge Entree: Donatie

Verbeeten Challenge 2019 Tilburg

Zondag 7 april 2019 is het weer tijd voor de Verbeeten Challenge. Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft (gehad) of heeft zelf deze ervaring. Gelukkig zijn er prachtige verhalen van herstel en dat wordt alleen maar mooier wanneer iedereen zich samen sportief tegen kanker inzet. 

Verbeeten Challenge

De Verbeeten Challenge is op 7 april weer terug en zorgt ervoor dat er weer een flink aantal sportievelingen zijn die zichzelf in zetten voor dit goede doel. Het doel van de Verbeeten Challenge is om jezelf of een team te sponsoren, waarmee zij geld ophalen voor de stichting. Er zijn verschillende sporten om je in te zetten voor de challenge. De sporten waarin je kunt mee doen zijn: wandelen, hardlopen, skeeleren, bootcampen, fietsen, wielrennen en mountainbiken.

Opbrengst

De opbrengsten van de Verbeeten Challenge gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten. Dit is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. Daar wordt al meer dan 60 jaar zorg geleverd op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Het is alleen geen academisch instituut, zodat ze hun specifieke onderzoeken zelf moeten bekostigen.

Deelnemers

Zou je zelf ook mee willen doen aan de Verbeeten Challenge? Schrijf je dan snel in! Je kunt je op drie verschillende manieren inschrijven aan de challenge. Dit kan als een individuele deelnemer, je kunt je inschrijven als een team of je kunt je inschrijven als vrijwilliger. Mocht je mee informatie willen over dit mooie initiatief, bekijk even de website. Op de website vind je ook de verschillende top deelnemers, hier zie je ook de hoogst behaalde bedragen. Deze bedragen kun je ook bekijken van de top teams en de top kids.

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat bij de Verbeeten Challenge? Bekijk hier dan even de foto’s die onze fotograaf Corné Hannink tijdens de vorige editie heeft gemaakt.

Verbeeten Challenge

Locatie

Reageer op dit bericht