Agenda

Verbeeten challenge 2020

Verbeeten Challenge 2020 Tilburg (AFGELAST!)

Wanneer: 5 april 2020 van 08:00 tot 18:00 Waar: Verbeeten Challenge Entree: Donatie

Verbeeten Challenge 2020 Tilburg (AFGELAST!)

UPDATE: Helaas, de Verbeeten Challenge van zondag 5 april gaat niet door. Het mooie sportevenement wordt – vanwege het coronavirus – verplaatst naar een andere datum. De beoogde nieuwe datum is zondag 20 september 2020.

De organisatie hoopt op jullie begrip. Gezondheid en veiligheid, van deelnemers, toeschouwers, sponsors en vrijwilligers staat voor ons boven alles! De organisatie acht het daarom onverantwoord om de Challenge plaats te laten vinden op 5 april.

Het blijft gewoon mogelijk om in te schrijven en geld in te zamelen voor het goede doel. Zo gauw er meer info is stellen we jullie direct op de hoogte

Zondag 5 april is het tijd voor de Verbeeten Challenge 2020. Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft (gehad) of heeft zelf deze ervaring. Gelukkig zijn er prachtige verhalen van herstel en dat wordt alleen maar mooier wanneer iedereen zich samen sportief tegen kanker inzet. 

Verbeeten Challenge

De Verbeeten Challenge is op 5 april weer terug en zorgt ervoor dat er weer een flink aantal sportievelingen zijn die zichzelf in zetten voor dit goede doel. Het doel van de Verbeeten Challenge is om jezelf of een team te sponsoren, waarmee zij geld ophalen voor de stichting. Er zijn verschillende sporten om je in te zetten voor de challenge. De sporten waarin je kunt mee doen zijn: wandelen, hardlopen, skeeleren, bootcampen, fietsen, wielrennen en mountainbiken.

Opbrengst

De opbrengsten van de Verbeeten Challenge 2020 gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten. Dit is het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. Daar wordt al meer dan 60 jaar zorg geleverd op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Het is alleen geen academisch instituut, zodat ze hun specifieke onderzoeken zelf moeten bekostigen.

Deelnemers

Zou je zelf ook mee willen doen aan de Verbeeten Challenge? Schrijf je dan snel in! Je kunt je op drie verschillende manieren inschrijven aan de challenge. Dit kan als een individuele deelnemer, je kunt je inschrijven als een team of je kunt je inschrijven als vrijwilliger. Mocht je mee informatie willen over dit mooie initiatief, bekijk even de website. Op de website vind je ook de verschillende top deelnemers, hier zie je ook de hoogst behaalde bedragen. Deze bedragen kun je ook bekijken van de top teams en de top kids.

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat bij de Verbeeten Challenge? Tijdens eerdere edities zijn er genoeg foto’s gemaakt, deze kun je bekijken in onze fotoboeken.

Locatie

Reageer op dit bericht