Agenda

verkoopdag

Verkoopdag handwerkclub ’t Verzetje in Koningsvoorde

Wanneer: 14 oktober 2017 van 10:00 tot 15:00 Waar: Woonzorgcentrum Koningsvoorde Entree: gratis

Verkoopdag handwerkclub ’t Verzetje in Koningsvoorde

Zaterdag 14 oktober houdt handwerkclub ’t Verzetje haar jaarlijkse handwerkmarkt en verkoopt dan de gemaakte textielwerkstukken. De leden van ’t Verzetje wonen in woonzorgcentrum Koningsvoorde en komen iedere maandagochtend bij elkaar om te handwerken. Zoek je bijvoorbeeld een leuke sjaal, muts, kussen, geen geborduurd kerstkleed of leuke kerstversiering van textiel? Dan ben je bij de verkoopdag op het goede adres!

Handwerkclub ’t Verzetje

Van de verkoopopbrengst van de verkoopdag worden nieuwe materialen gekocht zodat de bewoners op hun wekelijkse handwerkochtend gezellig bezig zijn en hun handwerkvaardigheden kunnen onderhouden. Ze maken gebruik van allerlei technieken om de werkstukken te maken, zoals breien, haken, borduren, punniken en weven. Ook kunnen de leden door jouw aankoop jaarlijks een leuk uitstapje maken of genieten van een high tea.

Tijdens de verkoopdag is er ook een loterij waar mooie prijzen te winnen zijn. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het Atrium van woonzorgcentrum Koningscentrum, Generaal Smutslaan 218 in Tilburg. De toegang is gratis en er is koffie en thee en wat lekkers te koop.

In het kort

  • Datum: zaterdag 14 oktober 2017
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Locatie: Koningsvoorde (Generaal Smutslaan)
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht