Agenda

zomersmaak

Versmarkt ZomerSmaak met heerlijke lokale lekkernijen aan de Reeshofdijk

Wanneer: 16 september 2021 van 18:00 tot 21:00 Waar: GroeiTuin013 Entree: Gratis

Versmarkt ZomerSmaak met heerlijke lokale lekkernijen aan de Reeshofdijk

GroeiTuin013 organiseert in samenwerking met 013Food weer smaakvolle ZomerSmaak edities. Op 16 september kan iedereen die houdt van vers van dichtbij tussen 18:00 uur en 21:00 uur komen winkelen bij gezellige kraampjes op deze zomerse lokale proeverij/-markt. Je vindt ZomerSmaak bij GroeiTuin013 aan de Reeshofdijk.

Schuif aan op het sfeervolle marktplein om je verse aankopen te nuttigen en geniet van onder andere brood, wijn, bier, pizza, biologische groenten, crêpes, (biologisch) vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische) maaltijden of hapjes en verse soep. Lekker én gezond!

GroeiTuin013 is een project van Het Werkt en het vervolg op StadsTuinderij Piushaven: stadslandbouw met sociale impact waar verbinding en participatie centraal staan. GroeiTuin013 is gevestigd aan de Reeshofdijk 30 en levert een unieke bijdrage aan Stadsbos013.

Deelnemers 2021

Er is een grote diversiteit aan streekproducten te vinden bij de kramen van Bioboederij ’t Schop, De Smaak van Hier, Kerkhovense Molen, Stadsimker Beezzz, De Walhoeve, Zuiderzwam, GroeiGoed013, Art of Tea, Crêperie Natuurlijk, Te Pizza, De Groene Chef, Wijngaard Dassemus, Vergeten Fruit, Foodatelier, Broodje Aap & Linke Soep, Wens Natuurlijk, Green Bag Ladies en natuurlijk GroeiTuin013.

Geniet elke editie van sfeervolle akoestische livemuziek

Tijdens de editie van 16 september kan iedereen genieten van de gezellige muziek van Klezmania; van gipsy, tango’s tot Franse chansons.

Over 013Food

Voeding geven aan duurzaam leven. Onder die noemer draagt 013Food bij aan de verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden-Brabant. Dat doet 013Food door het initiëren en stimuleren van lokale, impactvolle foodprojecten. De foodprojecten die 013Food ondersteunt richten zich op duurzame productie, het vergroten van bewustzijn met betrekking tot de waarde van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling. Tot de partners van 013Food behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen.

Meer informatie

Meer informatie? Check dan de website.

Locatie