Agenda

VET kindercabaret

VET kindercabaret naar Theaters Tilburg

Wanneer: 22 september 2017 van 19:30 tot 21:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €12,50
Bestel tickets

VET kindercabaret naar Theaters Tilburg

Op vrijdag 22 september komt VET Kindercabaret naar Theaters Tilburg met de voorstelling Het vijfde couplet! VET Kindercabaret maakt al 10 jaar lang de vetste cabaret shows. Het vijfde couplet! is een voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. De aanvang is 19:30 uur.

VET kindercabaret voert een knotsvette show op waar heel veel gelachen gaat worden. Want VET maakt VET grappige grappen. Wie kan er nou niet meepraten over VET lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelfbedachte regels, giechelende verliefdheid, op de achterbank zingen tot je ouders er KNETTER van worden! Het vijfde couplet! gaat ook over het overwinnen van je angsten: enge dromen, enge zwemlessen en enge broertjes. In de show kun je samen lachen met je ouders, opa’s, oma’s (irri)tante’s, ooms, verre neef of nicht, om jezelf, elkaar en om hele herkenbare of absurde dingen! Vetleuke liedjes zijn ook te horen tijdens deze voorstelling. Meezingen mag altijd!

VET Kindercabaret

VET Kindercabaret bestaat uit de acteurs Jantijn Prins, Nellerike en Sjamke de Voogd. De zusjes Sjamke en Nellerike de Voogd groeiden op in de jaren ‘70-‘80 met Kindercabaret Potvoordrie en hielden hier mooie herinneringen aan over. Zoiets willen zij ook voor kinderen maken en dat doen ze nu met VET Kindercabaret.

Kaartverkoop

Het vijfde couplet! vindt plaats op vrijdag 22 september om 19:30 uur in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Tickets (€ 12,50) zijn te bestellen via www.theaterstilburg.nl, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht