Agenda

opbokken

Vierde editie bokbierfestival Opbokken op de Korte Heuvel

Wanneer: 13 oktober 2019 van 14:00 tot 20:00 Waar: Korte Heuvel Entree: Gratis

Vierde editie bokbierfestival Opbokken op de Korte Heuvel

Zondag 13 oktober organiseren de horecazaken aan de Korte Heuvel in Tilburg de inmiddels 4e editie van Bokbierfestival ‘Opbokken’. Op de eerste zondag na de officiële aftrap van het bokbierseizoen kun je hier vanaf 14:00 uur meer dan 25 verschillende bokbieren van de tap proeven.

Ruim 25 bokbieren

Twaalf cafés doen dit jaar mee aan ‘Opbokken’. Iedere horecazaak heeft een eigen buitenbar met één of twee bokbieren van verschillende brouwerijen. De entree is gratis. Bezoekers kopen voor €3,50 een proefglas en kunnen deze bij de deelnemende bars voor €2,50 laten vullen. Naast het roodbruine gerstenat dat buiten uit de tapkranen vloeit, hebben de deelnemende kroegen ook binnen een heel mooi bokbierassortiment dat je met een proefglaasje voor dezelfde prijs mag proeven. In totaal kun je met je proefglas kiezen uit meer dan 25 bokbieren van de tap.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Ron het Singeltjeskanon en de organiserende kroegen zorgen voor een sfeervolle aankleding en bijpassende hapjes. Denk hierbij aan erwtensoep of in bockbier gemarineerde pulled pork. “We hopen op een gezellig drukke middag met mooi weer en een topsfeer.”

Deelnemers

De organisatie van ‘Opbokken’ is in handen van Cul de Sac, Café de Slijterij, Polly Maggoo, Café Bakker, Heuvel 15, Weemoed, Studio, Bar Leonardo, Tribunaal, Miss Bien Chanternel, SHOKO en Café Stoffel

Om 20:00 uur sluiten de buitenbarren, binnen kun je tot in de late uurtjes terecht.

Locatie

Reageer op dit bericht