Agenda

Goud & Nieuw Festival

Vierde editie Goud & Nieuw Festival op de Korte Heuvel

Wanneer: 31 december 2018 om 22:00 uur tot 1 januari 2019 om 06:00 uur Waar: Korte Heuvel Entree: €42,50
Bestel tickets

Vierde editie Goud & Nieuw Festival op de Korte Heuvel

Het einde van het jaar komt weer in zicht en de kerstverlichting hangt al in de straten. Ook dit jaar kan het jaar weer mooi afgesloten worden bij het Goud & Nieuw Festival op de Korte Heuvel in Tilburg. Na drie eerdere uitverkochte edities, wordt het festival dit jaar uitgebreid met een nieuwe area: je kon met een festivalbandje al dansen in Studio, Polly Maggoo, Cafe Bakker en Cul de Sac, maar dit jaar sluit ook de Live Bar zich aan als officiële Area.

Goud & Nieuw Festival

In Studio hoor je de beste hiphop en r&b, gehost door HENG. Een van de headliners hier is Jiri11, bekend van ANBU Gang. In Polly Maggoo verzorgt het nieuwe concept Mondvol de muziek: hier komen populaire Youtubers Qucee & Nesim van Supergaande draaien en zal ook House of Talent-DJ Quincy Wilson optreden. Café Bakker wordt omgetoverd tot een hitjespaleis, waar je dansend en zingend het nieuwe jaar kan beginnen. De headliner hier is niemand minder dan Jack $hirak, dé hitproducer van Nederland, met meer dan 500 miljoen streams en een verse MTV-Award op zak. Cul de Sac zal volledig omgebouwd worden tot 80’s bar, waar Vice City zich zal nestelen. Als laatste rest er de nieuwe area, de Live Bar: hier strijkt The Tequila Club neer met hun resident-DJ’s.

Alle Tickets geven toegang tot de 5 area’s en zijn inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. De 3 rondes Early bird tickets vlogen er binnen no time uit en de verkoop van de Regular tickets gaat ook hard. Regular tickets geven toegang van 0:00 tot 06:00 en kosten €42,50. De VIP tickets geven al toegang vanaf 22:00 en bevatten hapjes en champagne. De VIP Tickets kostten €50,-. Voor meer info en tickets ga je naar www.goudennieuw.com.

Locatie

Reageer op dit bericht