Agenda

tkwadraatt

Vierde editie GSBW G-zaalvoetbaltoernooi in Tilburg

Wanneer: 14 januari 2017 van 10:00 tot 16:00 Waar: Sportcomplex T-Kwadraat

Vierde editie GSBW G-zaalvoetbaltoernooi in Tilburg

Voetbalvereniging G.S.B.W. uit Goirle organiseert op zaterdag 14 januari 2017 alweer voor de vierde keer het succesvolle GSBW G-zaalvoetbaltoernooi in sporthal T-Kwadraat in Tilburg. Vanaf 10:00 uur start dit mooie voetbaltoernooi voor 18 teams afkomstig uit heel Nederland.

GSBW G-zaalvoetbaltoernooi

In 2014 is het voor het voor de eerste keer gelukt een zaalvoetbaltoernooi in Tilburg te organiseren voor jongeren en jeugd met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Belangrijkste doel is om alle G-voetballers ook tijdens de winterstop, wanneer er geen KNVB competitie is, een sportmoment te geven. De eerste editie was een groot succes, dat smaakte naar meer. Inmiddels staat dus de vierde editie voor de deur. “Er is goed nagedacht over de opzet van het toernooi. Voetbalwedstrijden afgewisseld door voldoende rustmomenten. En aan het einde van de dag is iedereen winnaar”, aldus een enthousiaste begeleider van één van de deelnemende teams.

Zaterdag 14 januari 2017 wordt sporthal T-Kwadraat omgetoverd tot een voetbalstadion zodat er op twee velden gevoetbald kan worden. Van 10:00 uur tot 15:45 uur worden maar liefst 36 wedstrijden gespeeld. Daarnaast is er ook volop ruimte voor activiteiten zoals Op de stropdas schieten, Snelheidsmeter, en evenals voorgaande jaren zijn ook de populaire opblaasbare pannaveldjes weer van de partij.

Programma

  • 09:45 uur: Officiële start van het toernooi
  • 10:00 uur: Aanvang van de eerste voetbalwedstrijden
  • 13:30 uur: Middagprogramma van de voetbalwedstrijden + finalewedstrijden
  • 16:00 uur: Prijsuitreiking door voormalig profvoetballer Joris Mathijsen.

Kort samengevat

  • Locatie: T-Kwadraat Tilburg, Olympiaplein 382
  • Datum: zaterdag 14 januari 2017
  • Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur

GSBW G-zaalvoetbaltoernooi

Locatie

Reageer op dit bericht