Agenda

Square Eight organiseert Vintage Kilo Sale in EVE

Wanneer: 26 januari 2020 van 11:00 tot 16:00 Waar: EVE Entree: €1,-

Square Eight organiseert Vintage Kilo Sale in EVE

Op zondag 26 januari van 11:00 – 16:00 uur organiseert Square Eight de Vintage Kilo Sale bij EVE. Je betaalt €1,- entree aan de deur en vervolgens kun je lekker snuffelen tussen duizenden kledingstukken en accessoires. 

Over de Vintage Kilo Sale

Zoals de naam van het evenement al aangeeft, wordt er niet per stuk afgerekend, maar wordt er een kiloprijs betaald. Verwacht een uitgebreide collectie met toffe vintage en merkkleding voor zowel heren als dames: van bloesjes met te gekke printjes, jassen van leer, suède of denim, trenchcoats, broeken in verschillende modellen, sweaters in diverse kleuren en prints, tot accessoires.

Prijs: €17,50 per kilo. Dit kun je met pin of contant betalen. De entreekosten bedragen €1,-. Deze betaal je contant aan de deur.

Vintage Kilo Sale

Meer informatie & EARLYBIRD-tickets

Wil je meer weten over deze uitverkoop? Neem een kijkje op het Facebook event!

Wil jij er heel vroeg bij zijn? En de eerste keus hebben? Als EARLYBIRD heb jij een uur eerder toegang tot al onze te gekke vintage items, voordat het event begint. Er zijn maar 75 EARLYBIRD-tickets beschikbaar, dus ben er snel bij! Je bestelt ze op deze website voor maar €5,-.

Locatie

Reageer op dit bericht