Agenda

Vlooienmarkt bij het Koning Willem II Stadion

Wanneer: 18 augustus 2019 van 10:00 tot 17:00 Waar: Koning Willem II stadion Entree: €2,50

Vlooienmarkt bij het Koning Willem II Stadion

Er wordt weer een vlooienmarkt georganiseerd bij het Koning Willem II Stadion! Dit supergroot snuffel-spektakel zal worden gehouden op zondag 18 augustus, adres: Goirleseweg 34 5026PC -Tilburg.

Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt.

Zij willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen dumpprijzen. Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt.

De markt zal plaats vinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion. Het gehele terrein zal werkelijk bomvol staan met duizenden en duizenden tweedehands goederen.

Meer info

Tussen het neuzen door kun je lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor verdere informatie : 0161-456291

Locatie

Reageer op dit bericht