Agenda

vlooienmarkt

Het Tilburgse Snuffel-spektakel bij het Willem II stadion

Wanneer: 27 mei 2018 van 10:00 tot 17:00 Waar: Willem II Tilburg Entree: Gratis

Het Tilburgse Snuffel-spektakel bij het Willem II stadion

Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. Deze particuliere standhouders hebben al last van de voorjaars-kriebels en zij hebben thuis een grote schoonmaak gehouden. Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt. Ze willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen dump-prijzen!! Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt!! De markt zal plaats vinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion. Het gehele terrein zal werkelijk bomvol staan met duizenden en duizenden tweedehands goederen.

Vlooienmarkt

Mocht je binnenkort zelfstandig gaan wonen, dan kun je hier voor een paar centen behoorlijk wat inkopen doen, om een goede start te maken met je uitzet. Er zal een stand aanwezig zijn met gebruikte stofzuigers, gasfornuizen en keukenmachines. Tevens zal er voldoende aanbod zijn van kleinmeubelen en servieswerk. Ook voor de verzamelaar valt er genoeg te zien : telefoonkaarten, postzegels, singels, munten, cd’s, etc. Ben je meer geïnteresseerd in decoratieve spulletjes, dan zul je ook zeker niet teleurgesteld worden: Ikonen, schoolprenten, spiegels, klokken, schilderijen, antieke poppen, kandelaars en tal van andere nostalgische goederen kun je tegen komen op deze markt.

Tussen het neuzen door kun je lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. De openingstijden zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur. Kortom er valt genoeg te beleven! Je zult er ogen en tijd te kort komen! Je bent van harte welkom. Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor nadere informatie kun je contact opnemen via 0161-456291. Het adres van het Willem II stadion is Goirleseweg 34 te Tilburg (aan Ringbaan – Zuid).

Locatie

Reageer op dit bericht