Agenda

voetbalfestival Tilburg

Voetbalfestival in het Willem II Stadion

Wanneer: 12 mei 2017 van 15:30 tot 18:30 Waar: Koning Willem II stadion

Voetbalfestival in het Willem II Stadion

WEURO2017 komt steeds dichterbij en dit gaan de KNVB, Gemeente Tilburg en Willem II nog een keer groots vieren tijdens het Voetbalfestival op vrijdag 12 mei. De KNVB organiseert dit keer het festival bij het Koning Willem II Stadion.

Voetbalfestival

Na het succes van het eerste Voetbalfestival gaan ze dit keer nog groter uitpakken. Tijdens deze middag is er weer een top programma samengesteld voor zowel de meiden van jonge als wat oudere leeftijd. Daarnaast zijn zowel voetballende als niet voetballende meiden welkom op het festival. Het middagprogramma zal bestaan uit een parcours vol verschillende leuke voetbalactiviteiten en spellen. Deze activiteiten hebben ook nog eens allemaal een urban straatvoetbalthema.

Er zal niet alleen gevoetbald worden tijdens het tweede Voetbalfestival, iedere deelneemster zal namelijk een kijkje krijgen in het Koning Willem II Stadion! Hét stadion waar deze zomer de wedstrijden van WEURO2017 gespeeld gaan worden. Daarbij krijgen ouders de mogelijkheid om een leuke workshop te volgen, mogelijk gemaakt door Positief Voetbalklimaat Tilburg.

Goodiebag

Tot slot zullen alle deelneemsters van het Voetbalfestival een goodiebag krijgen met onder andere twee gratis kaartjes voor de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op vrijdag 9 juni in Breda! Inschrijven kan gratis via de website van WEURO2017. Aanmelden kan tot en met maandag 8 mei maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Locatie

Reageer op dit bericht