Agenda

bibliotheek midden-brabant

Voorleeshalfuurtje bij Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 16 september 2021 van 10:00 tot 10:30 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

Voorleeshalfuurtje bij Bibliotheek Wagnerplein

Het nieuwe voorleesseizoen bij de Bibliotheek Wagnerplein gaat weer van start op donderdag 16 september. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

In het afgelopen jaar is er niet voorgelezen in de bibliotheek, vanwege alle maatregelen rondom Corona. De bibliotheek is blij dat ze nu weer van start kunnen gaan met het voorleeshalfuurtje. De voorlezers hebben er in ieder geval erg veel zin in. Op donderdag 16 september staat het prentenboek “Een huis voor Harry” van Leo Timmers centraal. Met het prentenboek en een vertelkastje gaan we samen met kat Harry op avontuur.

Verhaal

Kater Harry is altijd binnen. Op een dag nodigt vlinder Vera hem uit om tikkertje te spelen. Harry gaat mee naar buiten. Hij rent door de straten, maar dan verdwaalt Harry in de stad. Hoe komt hij nu weer thuis? Kan iemand hem helpen?

Voorlezen

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

Aanmelden kan telefonisch op 013-5470855 of door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl. De toegang is gratis.

Locatie