Agenda

voorleeshalfuurtje

Voorleeshalfuurtje in Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 21 juni 2018 van 10:00 tot 10:30 Waar: de Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Voorleeshalfuurtje in Bibliotheek Wagnerplein

Op donderdag 21 juni wordt er voorgelezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders zijn van harte welkom.

Voorleeshalfuurtje

Op donderdag 21 juni staat het prentenboek “Boer Boris gaat naar oma” van Ted van Lieshout centraal. De bomen hangen vol appels. Boer Boris plukt samen met zijn zusje Sam en broertje Berend alle appels, peren en pruimen van de bomen. Maar wat moet je met zo veel fruit? Boer Boris weet het, ze brengen het naar Oma in Den Haag, die er heerlijke taarten en jam mee kan maken. Maar hoe gaan ze erheen? Met de trein natuurlijk! Het verhaal start met het verhaal over Boer Boris en daarna mogen de kinderen actief meespelen met de attributen uit de voorleeskist. Kom je ook luisteren en meedoen?

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Het voorleeshalfuurtje begint om 10:00 uur en het aanmelden is niet nodig.

Locatie

Reageer op dit bericht