Agenda

voorleeshalfuurtje

Voorleeshalfuurtje in de bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 21 februari 2019 om 10:00 uur tot 8 februari 2019 om 10:30 uur Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Voorleeshalfuurtje in de bibliotheek Wagnerplein

Op donderdag 21 februari lezen we voor aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders zijn van harte welkom. Bij het voorleeshalfuurtje van 21 februari staat het prentenboek “We hebben er een geitje bij” van Marjet Huiberts centraal.

We hebben er een geitje bij

Op de kinderboerderij is een geitje geboren. Mik wil meteen gaan kijken. Snel gaat hij op zijn step naar de kinderboerderij. Eerst komt hij langs de koe, het paard, de kip en andere dieren, die ook allemaal het geitje willen bewonderen. Alle dieren en de boer gaan mee naar de stal. En daar vinden ze ……het babygeitje.

Ze starten met het verhaal over het geitje en daarna mogen de kinderen actief meespelen met de attributen uit de voorleeskist.

Ga je ook luisteren en meedoen?

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

Aanmelden is niet nodig

Locatie

Reageer op dit bericht