Agenda

voorleeshalfuurtje

Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 19 november 2020 van 10:00 tot 10:30 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis
Bestel tickets

Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Wagnerplein

Op donderdag 19 november gaan ze bij de Bibliotheek Wagnerplein voorlezen aan peuters. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10:00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom. 

Voorleeshalfuurtje

Tijdens het voorleeshalfuurtje van 19 november zitten ze klaar met een mooi verhaal. Het prentenboek: “Een schildpad was zijn schildje kwijt” van Marjet Huibers staat centraal. Een schildpad is zijn schildje kwijt. Hij zoekt overal, maar kan het nergens vinden. Niet bij de rivier, niet in de geitenwei en ook niet in het donkere bos. Hij wordt er heel verdrietig van, want wat moet een schildpad zonder schild? Maar dan wordt hij wakker van het vrolijke gezang van een vogeltje, dat een nest bouwt. Misschien kunnen ze elkaar helpen?

Kom je luisteren en meedoen?

Misschien kun jij de schildpad ook helpen. Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

Aanmelden kan telefonisch op 013-5470855 of door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl  De toegang is gratis.

In het kort

Locatie