Agenda

Voorleesontbijt

Voorleesontbijt voor peuters bij Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 23 januari 2019 van 09:30 tot 10:30 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Voorleesontbijt voor peuters bij Bibliotheek Wagnerplein

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 23 januari tot en met 2 februari om draait in de Bibliotheek. Tijdens de nationale Voorleesdagen wordt hierbij de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters geprikkeld. Dit gebeurt door middel van leuke activiteiten. Bibliotheek Wagnerplein begint op 23 januari met een voorleesontbijt.

Voorleesontbijt tijdens Nationale voorleesdagen

Liesje Carlier, gemeenteraadslid voor Groen Links, leest voor uit ‘Een huis voor Harry’, het prentenboek van 2019. Na het voorlezen, gaat een muziekdocent van Factorium muziek maken met de kinderenNa het muziekmaken geniet iedereen van een lekker ontbijt. Het voorleesontbijt is een gezellige en gezonde start van De Nationale Voorleesdagen en is inmiddels razend populair.

Het verhaal

Harry is altijd binnen. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Hij rent achter haar aan en raakt hopeloos verdwaald. Hoe komt hij nu weer thuis?

Het voorleesontbijt is op woensdag 23 januari vanaf 9.30 uur in de Bibliotheek aan het Wagnerplein. De toegang voor dit ontbijt is gratis. Graag wel van tevoren aanmelden voor het ontbijt. Dit kan via wagnerplein@bibliotheekmb.nl of na 14.00 uur bij het info-punt in de bibliotheek.

Locatie

Reageer op dit bericht